Forum - Testy
Zanim przyszła wiosna Dominar 400 przejechał w naszym teście dokładnie 7078 km. Ten dystans przetrwał w zaskakująco dobrym stanie. Czy polubił polską zimę? Czy zaprzyjaźnił się z rdzą? Ciekawy? Czytaj dalej.
Przejdź do artykułu-
przez ~Anrut,
2019-09-11 16:03:45Na pierwsze moto zdecydowałam się na Dominara. Za mną 5500 km. Szybę akcesoryjną zamontowałam, trochę pomogło. Nadal walczę z bagaznikiem, wygina się pod ciężarem pustego kufra. Czekam na trzecii egz. W ramach reklamacji. Podobno ma już być wzmocniony. Przeglądy w Pietrzykowicach k/Wrocławia to koszt ok 500 zł. Opony wymieniłam po pierwszej jeździe w deszczu. Generalnie nie jest źle.
- ODPOWIEDZ +
- RÓŻNE Drogi ekspresowe będą płatne, tak jak autostrady. Powstanie aplikacja e-Toll
- RÓŻNE Alkoholowe rekordy Polski. Ile najwięcej promili miał zatrzymany przez policję kierowca?
- RÓŻNE Prawo jazdy kat. B od 17. roku życia. Zdecydowane stanowisko ministerstwa infrastruktury
- MOTOCYKLE KTM 1290 Super Adventure S 2021. Opis, dane techniczne, zdjęcia, cena
- RÓŻNE Strefy czystego transportu w Polsce. Gdzie i kiedy powstaną, kto będzie mógł wjechać [MIASTA]
REKLAMA