Motockl poleca:
Profil emil-wojcik
-
-
Wszystko po staremu, jeżeli chodzi o punktu.
Jeżeli o mandaty, to...dajcie spokój.
Co do punktów, to słyszałem, że teraz będzie łatwiej je zbić w WORDzie.
emil-wojcik, 2015-04-29 18:22:41 -
Może nie stricte żart, ale tzw. życiówka/suchar:
Dupa - najważniejsza część człowieka, bierze udział w leczeniu, edukacji, podejmowaniu ważnych decyzji,organizowaniu przygód...
:D
emil-wojcik, 2015-04-29 18:24:47 -
-
Niezbyt interesują się MotoGP,ale mam kumpli zapaleńców, którzy nie śpią po nocach,niczym fani Gortata,aby oglądać Rossiego.
Trochę się nasłuchałem i sądzę, że 200 pyknie. Jeżeli nie w tym GrandPrix, to na pewno w tym sezonie.
Wskazują na to liczby oraz jego dobra postawa w tym sezonie.
Go Rossi! :D
emil-wojcik, 2015-04-29 18:32:16 -
Faktycznie widoki zapierają dech w piersiach.
Ciekawe jak długo przygotowywał się do swoich wypraw pod względem fizycznym, wytrzymałościowym oraz jak rozplanował logistykę?
Niemniej jednak, wielki szacun dla gościa!
emil-wojcik, 2015-04-29 18:35:43 -
Jest to chyba jedyna rzecz z jaką się zgodzę z tym rządem. Połowicznie bo połowicznie, ale jednak się zgodzę.
Samymi karami nie osiągnie się celu,ponieważ policji nie spotkamy na każdym kroku (jeszcze),aby każdego przekraczającego prędkość złapała.
Kulturę jazdy trzeba wyhodować już w szkole,a na pewno podczas kursów prawa jazdy.
emil-wojcik, 2015-04-29 18:38:57 -
Serio? A kiedy kończą się korki? Kończą się wtedy, gdy ruch się rozładuje poprzez ruch pojazdów.
Jestem kierowcą oraz motocyklistą i strasznie mnie to irytuje, gdy motocykliści nadużywają swojego "przywileju" wynikającego z rozmiarów moto.
Btw. przepisy ruchu drogowego wyraźnie zawierają info.że wyprzedzać można jedynie z lewej strony, no chyba, że jedziemy po drodze,która ma więcej pasów niż dwa w jedną stronę.
emil-wojcik, 2015-04-29 18:43:01 -
Zachęcam do sprawdzenia ZIPP PRO125. Taka typowa damska maszynka, no i wyglądem dużo nadrabia :)
emil-wojcik, 2015-05-29 19:12:58 -
Siema.
Widzę, że pisałeś 2 miesiące temu, ale jeżeli się nie zdecydowałeś tam pojechać, to mogę Ci powiedzieć, że nie pożałujesz,jak tam pojedziesz.
Kiedyś mój ziomek tam pracował, ale założył własny biznes i dlatego użyłem czasu przeszłego. Spoko ludzie tam pracują i b. dobrzy specjaliści od motocykli.
emil-wojcik, 2015-05-29 19:15:38
TOP 5
- SPORT MotoGP: Marquez wraca do ścigania, Dovi na stałe w Aprilii?
- MOTOCYKLE Wspomaganie kierownicy w Gold Wingu? Honda patentuje ciekawe rozwiązanie
- MOTOCYKLE Sprzedaż motocykli: rekordowy marzec 2021
- WYDARZENIA Ryzykowny zlot na Jasnej Górze. Imprezie przyjrzą się prokurator i sanepid
- RÓŻNE Wyższe mandaty i składki OC dla kierowców z punktami karnymi. "Prace są na finiszu"
REKLAMA
REKLAMA
NAJNOWSZE
RÓŻNE
Słuchawki czy interkom – co bezpieczniejsze i wygodniejsze? Wady i zalety obu rozwiązań
Słuchawki czy interkom? Każda z opcji ma swoje wady i zalety - które rozwiązanie wybrać?
MOTOCYKLE
Planowałeś zakup KTM 1290 Super Duke RR? Mamy bardzo złe wieści
48 minut – tyle wystarczyło, by cała limitowana seria 500 sztuk modelu KTM 1290 Super Duke RR została sprzedana.
RÓŻNE
Minimum półtora metra. Posłowie chcą większego bezpieczeństwa kierowców jednośladów
1,5 m – takiej odległości od wyprzedzanego jednośladu chcieliby posłowie KO.
RAPORT Z JAZDY
Test: Suzuki GSX-S 1000 F - osiągi, dane techniczne, cena
Weź sportowy silnik, wstaw go w masywną aluminiową ramę i uzupełnij sztywnymi zawieszeniami. Całość przypraw owiewkami i komfortową ergonomią. Oto recepta na maszynę turystyczną w sportowym stylu. Na pewno zadziałała ona w przypadku Suzuki GSX-S 1000 F.
RÓŻNE
Najpopularniejsza aplikacja do nawigacji się zmienia. Na razie tylko na Androida
Google Maps się zmienia. Popularna aplikacja do nawigacji otrzyma szereg funkcjonalności znanych z Android Auto.
RÓŻNE
Kevin Benavides, zwycięzca tegorocznego Dakaru, żegna się z teamem Hondy
Po spektakularnym zwycięstwie w tegorocznym Dakarze, Argentyńczyk Kevin Benavides żegna się z teamem Hondy i zmienia czerwień na pomarańcz.
RÓŻNE
Koniec z czasową rejestracją pojazdu. Posłanka proponuje ważną zmianę
Czasowa rejestracja pojazdu powinna zostać zlikwidowana – twierdzi posłanka Urszula Pasławska.
RÓŻNE
Motocykliści – kierowcy gorszego sortu. FEMA walczy o większe prawa dla kierowców jednośladów
FEMA wyraziła dezaprobatę dla zaproponowanych przez UE planów poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym.
emil-wojcik, 2015-04-29 18:21:02